Gecertificeerd

Waarom is het belangrijk om te kiezen voor een gecertificeerde alarminstallateur?

Net als u hechten wij hechten veel belang/waarde aan uw veiligheid en uw bezittingen en daarom staan wij in voor een goed en veilig alarmsysteem voor uw woning of bedrijf.

Een kwalitatief goed alarmsysteem kan immers van levensbelang zijn en als u kiest voor een gecertificeerd alarmsysteem bent u er zeker van dat uw alarm naar behoren werkt.

Met een alarmsysteem van EURO ALARM kunt u erop vertrouwen dat u een kwalitatief hoogwaardig product in huis haalt. Wij werken uitsluitend met 100% INCERT-gecertificeerde alarmsystemen, die voldoen aan de strengste eisen, die aan een professioneel alarmsysteem worden gesteld.   

Hoe gaan wij te werk?

Voorafgaand aan de installatie komen wij persoonlijk bij u langs. Tijdens dit bezoek zullen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden en u adviseren over de verschillende technologieën van een alarmsysteem (draadloos, bekabeld of hybride), de verschillende detectiesystemen en waar deze geplaatst kunnen worden.

Het kiezen van de juiste technologie die wordt toegepast is van groot belang

U moet op een betrouwbaar en veilig systeem kunnen rekenen. Daar komt het vakmanschap van een ervaren installateur aan te pas. EURO ALARM beantwoordt aan de vereisten, die worden gesteld door INCERT ten aanzien van onze beveiligingsadviseurs en alarminstallateurs. EURO ALARM is daarbovenop ook gecertificeerd door het Ministerie Van Binnenlandse Zaken. Zo weet u zeker dat u kunt rekenen op kwaliteit en zekerheid.

Risicoanalyse

Als INCERT-gecertificeerde alarminstallateur zijn wij verplicht om voorafgaand aan de plaatsing van uw alarmsysteem een risicoanalyse uit te voeren. Dit is dan ook de eerste stap in het proces als wij bij u langs komen.

Omdat elke woningen en elk bedrijfspand anders is, is het uitvoeren van een goede risicoanalyse van cruciaal belang.

Op basis van de uitkomsten van deze risicoanalyse kunnen wij niet alleen een alarmsysteem samenstellen dat voldoet aan uw behoeften en wensen, maar wij zorgen er ook voor dat het systeem perfect aansluit bij de kenmerken van uw woning of bedrijfspand, zodat alle risico’s worden afgedekt.

Op deze manier bent u ervan verzekerd dat er alleen gecertificeerde producten worden gebruikt en dat het systeem wordt geplaatst volgens de voorschriften, die in overeenstemming zijn met de resultaten van de risicoanalyse en de eventuele eisen, die door de verzekering zijn opgelegd.

INCERT Conformiteitsverklaring

Conform de richtlijnen van INCERT zijn wij als erkend alarminstallatiebedrijf ook verplicht een conformiteitsverklaring te overhandigen, waarin het risiconiveau staat vermeld. Deze verklaring kan alleen door een erkende installateur worden afgegeven, die de vereiste kennis in huis heeft om een correcte risicoanalyse uitvoeren en deze risico’s kan identificeren.