Betaalbaar

Ook bij de aanschaf van een alarmsysteem wilt u zeker weten waar u aan toe bent en op welke kosten u kunt rekenen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Onvoorziene uitgaven vindt niemand immers leuk.

Voor welke oplossing u ook kiest, een bekabeld, draadloos of een hybride alarmsysteem, bij EURO ALARM weet u perfect op voorhand hoeveel uw alarmsysteem u gaat kosten. Omdat wij, net als u, houden van duidelijke en heldere afspraken, komt u dus nooit voor financiële verrassingen te staan. Bij EURO ALARM betaalt u geen maandelijkse huur, enkel een éénmalige kost voor het alarmsysteem en de plaatsing ervan.

Zijn er nooit kosten achteraf?

Een alarmsysteem van EURO Alarm is 100% modulair. Dit betekent dat u uw alarmsysteem eventueel op een later moment nog altijd kunt uitbreiden naar nieuwe ruimtes of gebouwen of extra functies kunt toevoegen.

Ook als u later kiest voor een uitbreiding van uw alarmsysteem zorgen wij ervoor dat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Wij werken ten alle tijden met vaste en duidelijke prijsafspraken en er worden nooit werkzaamheden verricht zonder dat wij deze eerst met u hebben besproken.